Efectele minunate ale Ametistului

Piatra norocoasă a lunii Februarie

Ametist

Ametistul este considerat ca fiind una dintre cele 12 cele mai puternice și mai eficiente pietre prețioase, una dintre cele 12 cristale principale. În lunile de iarnă, este popular, deoarece se crede că poate ajuta împotriva oboselii, îmbunătățește sistemul imunitar și capacitatea de concentrare. Mai mult, mulți jură că ameliorează simptomele eczemelor și reduce durerile cauzate de artrită! 

image

Efectul ametistului asupra sufletului


Culoarea violet a ametistului este dată de conținutul său de fier, cu nuanțe variind de la violet pal (Rose de France) la violet închis (Artigas).


Potrivit experților ametistul  ajută la dezvoltarea spirituală și oferă claritate intuițiilor. 


Protejează împotriva energiilor negative, și ne curăță aura. 


Ametistul violet este de asemenea folosit pentru a crea protecție și puritate spirituală, pentru a elimina obiceiurile proaste și de asemenea, pentru a atenua dependențele, deoarece ridică vibrația mediului fizic.  

image

Efectul ametistului asupra corpului


Conform credinței populare, dacă așezăm un ametist ametist pur sub pernă, vom avea un somn liniștit și adâncI se atribuie de asmenea un efect de curățare a sângelui, se crede că are un efect benefic asupra sistemului vascular. De asemenea ametistul ameliorează stresul și aduce echilibru interior.  Mulți oameni consideră, că are un efect analgezic general și este util împotriva migrenelor și durerilor de cap. În mod eficient reduce stresul, și echilibrează purtătorul.


Mai mult, mulți jură că ajută la ameliorarea simptomelor eczemelor și reducerea durerii cauzate de artrită! *

image

Istoria ametistului


Numele său provine din cuvântul grecesc amethustos care înseamnă „nu beției”. Se spune că purtătorul pietrei este mai rezistent la tentația alcoolului și a altor obiceiuri rele. 

Conform mitologiei grecești, Dionisos, zeul intoxicației, s-a supărat pe oameni și a creat tigri sălbatici. Ametyst, o frumoasă tânără care tocmai mergea la templul zeiței Diana, ajunsese în calea tigrilor. Zeița Diana, a transformat-o pe fată într-o piatră de cuarț pentru a o proteja de ghearele tigrilor. Dionisos regretând acest fapt, și supărat fiind, a început să verse vin purpuriu pe statuia de cuarț transparent. Așa a fost creat ametistul violet conform mitului. 
image

Ametistul ca piatră norocoasă


Ametistul poate aduce armonie și echilibru chiar și în cele mai dificile situații de viață. Dacă aveți adesea ghinion, este timpul să obțineți orice piatră de ametist pură sau lustruită!  Se consideră că nuanțele de violet mai închis au un efect mai puternic. Poate juca un rol benefic în a câștiga mai mulți bani, a inversa cursul evenimentelor și a ajuta la aducerea unei perioade mai norocoase în viață. Dacă aveți probleme la locul de muncă sau la școală, purtați ametist în timp ce studiați sau susțineți un examen deoarece întărește cunoștințele străvechi adânc înrădăcinate  și capacitatea de rezolvare a problemelor noi.        

Nu doar că este cunoscut pentru efectele sale vindecătoare, dar este și una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare pietre prețioase.

100% satisfacție garantată

Nu putem garanta abilitățile menționate mai sus ale pietrelor prețioase, dar suntem siguri că, dacă cumpărați din magazinul nostru web Galeria de Bijuterii, veți fi maxim satisfăcuți.  Bijuteriile noastre cu pietre prețioase sunt de înaltă calitate, extrem de valoroase și rezistente în timp.   

*Afirmațiile declarate sunt publicate pe baza anumitor surse spirituale derivate din credințe istorice și populare și nu ar trebui considerate drept afirmații cu privire la sănătate.

Logo

Întrebări frecvente  

Cum pot comanda?  

Puteți plasa comanda pe site-ul nostru web, unde o vom procesa imediat. Adăugați produsele selectate în coș, apoi finalizați comanda după introducerea adresei de livrare.Veți primi un e-mail sau un sms care va confirma comanda. Dacă nu ați primit o astfel de confirmare, comanda dumneavoastră nu a fost finalizată, vă rugăm să contactați colegii noștri la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro

Cum pot schimba bijuteriile datorită unei probleme de dimensiune?  

Puteți solicita înlocuirea bijuteriilor în termen de 30 de zile după primirea coletului datorate unei probleme de dimensiune sau dacă vă răzgândiți.Din motive de igienă, putem înlocui doar bijuteriile care nu au fost încă purtate (în cazul unui inel, probarea nu este considerată purtare).Trimiteți înapoi produsul, indicați motivul returnării (dimensiune incorectă) pe formularul de returnare și specificați dimensiunea dorită în secțiunea de comentarii.Vom schimba bijuteriile și le vom livra gratuit cu serviciul de curierat Cargus sau FAN Curier  

Pot comanda telefonic?  

Da,vă puteți plasa comanda prin telefon. Colegii noștri sunt bucuroși să vă ajute să alegeți o dimensiune la bijuterii și să vă ofere informații despre aromele parfumurilor sau alte produse. Vă așteptăm apelul la numărul de telefon 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro  

Cum pot urmări comanda mea?  

Dacă doriți să aflați informații cu privire la locația coletului dumneavoastră, puteți contacta serviciul de curierat la 021 9336(FAN Curier)/ 0219330 (CARGUS) sau introduceți numărul de urmărire a coletului după deschiderea următorelor linkuri în funcție de firma la care vă este predat coletul: https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/ (FAN Curier) sau https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx (CARGUS)  

Fiecare bijuterie vine cu un certificat de autenticitate?  

Toate bijuteriile noastre din piatră prețioasă vin cu un card de autenticitate care certifică numărul de carate, locul de origine și dimensiunea pietrei prețioase. Pentru cristalele de zirconiu cubice și bijuteriile cu perle reale, nu este posibil să se solicite un card de certificare de la autorități, deoarece numai pietrele prețioase și semiprețioase pot fi licențiate oficial. .  

Cum pot plăti produsul comandat?  

Momentan singura modalitate de plată este cea în numerar, în siguranță la curier,la momentul primirii comenzii  

Ce dimensiune are piatra în bijuterii?  

Fiecare dintre bijuteriile noastre conțin pietre diferite de diferite dimensiuni. Vă indicăm cu precizie numărul de carate și greutatea bijuteriilor pe în descrierea produsului, unde veți găsi fotografii și în multe cazuri, recomandări cu privire la bijuterii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relatii cu clienți prin telefon sau e-mail. Vă stăm la dispoziție  

Pot anula comanda mea?  

Puteți anula comanda fără justificare la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne puteți scrie la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro.Mulți doresc doar întârzierea comenzii, în loc de anularea acesteia.Puteți solicita o întârziere de până la 30 de zile.

Aș dori să îmi programez comanda pe mai târziu  

Dacă nu programați data livrării coletului, acesta vă va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Dacă doriți să programați livrarea, selectați data pe pagina din Cosul de cumpărături, înainte de a introduce adresa de expediere sau introduceți în caseta de Comentarii când vi se va cere. Dacă, după plasarea comenzii, decideți să solicitați coletul mai târziu, vă rugăm să ne anunțați colegii la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro  

Am primit un e-mail că pachetul meu este pe drum, totuși la FAN courier sau Cargus este scris că pachetul nu a fost încă predat.  

Produsele dumneavoastră vor fi ambalate imediat după finalizarea comenzii și apoi predate serviciului de curierat și vă vom trimite o notificare prin e-mail cu datele de urmărire. Pachetul va apărea în sistemul FAN curier sau Cargus doar după câteva ore. Dacă totuși nu vedeți pachetul pe pagina de urmărire a FAN Curier sau CARGUS a doua zi după notificarea prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la 031/8242000  

WITCHER 3
ACCESORII

EȘARFE 100% CASMIR

Eșarfe și accesorii autentice din cașmir de capră de înaltă calitate, gamă largă de eșarfe de mătase
Reducere de 60-70%!

BATTLEFIELD 1
PARFUMURI ARĂBEȘTI

PARFUMURI

Mirosuri durabile, irezistibile timp de 48 de ore. 100 ml apă de parfum pentru femei și bărbați parfumuri cu -70% reducere!

ASSASSIN’S CREED
BIJUTERII DE LUX

ARGINT SI AUR

Sute de bijuterii din piatră prețioasă! Certificat pentru toate pietrele prețioase 🤲🏼 Plata în numerar la livrare în condiții de siguranță în termen de 2 zile lucrătoare.

WATCH DOGS 2
COLECȚIA GAURA PEARLS

PERLE ADEVĂRATE

Eleganță rafinată, calitate perfectă. Bijuterii naturale cu perle pentru a vă accentua feminitatea, frumusețea și farmecul!