Image

Quality assurance doctor's certificate

Bine ați venit pe pagina noastră de blog! Adu-ți o ceașcă de cafea proaspătă, parfumată și ia-ți ceva timp pentru tine acum, lasă-te copleșită de experiența oferită de numeroasele informații interesante și utile! Aici vor fi articole interesante despre pietre prețioase, bijuterii, sfaturi practice pentru alegerea unui cadou frumos sau dacă doriți să faceți cumpărături pentru dumneavoastră, vă vom oferi un ajutor suplimentar pentru a alege bijuterii care vă vor face viața de zi cu zi mai fericită pentru mulți, mulți ani .

Vă dorim o lectură plăcută!

Echipa galeridebijuterii.ro

Perla: Bijuteria reginelor

Au existat o mulțime de povești, una mai interesantă decât cealaltă cu privire la primul contact dintre om și perlă. Perla strălucitoare și frumoasă din care au fost fabricate bijuterii fabuloase din cele mai vechi timpuri poate fi numită pe bună dreptate bijuteria reginelor

Smaraldul: Regele pietrelor prețioase

Cunoaștem puține pietre prețioase care sunt la fel de populare și au o istorie atât de lungă ca smaraldele. Există multe legende și curiozități despre el.

Granatul: Piatra dragostei și pasiunii

Este exploatat în multe culori, iar nuanțele de visiniu închis, violet și verde vibrant sunt cele mai populare pentru pietrele prețioase din bijuterii.

Diamantul: Regina pietrelor prețioase

Diamantul este o bijuterie de care toată lumea a auzit într-o formă sau alta. Conceptul de diamant este asociat cu nobilimea, privilegiul și unicitatea. Dar ce altceva mai poți afla despre diamant? Cum îl putem obține?

Pietre norocoase conform semnelor zodiacale

Pietrele prețioase și talismanele au primit o forță specială de secole. Se crede că, dacă purtați piatră prețioasă personalizată aproape de corp, fie că este brută sau încorporată în bijuterii, puteți câștiga mai mulți bani, vă puteți face viața mai fericită, puteți atrage noi iubiri sau noi locuri de muncă.

Comandă parfum online: Poți alege un parfum fără o mostră prealabilă

Există produse care nu sunt ușor de comandat online. În această categorie intră și parfumurile. Cum poți alege un parfum fără o mostră prealabilă?

Ziua Mamei: Cele mai bune idei de cadouri

Una dintre cele mai frumoase sărbători ale anului vine în curând: Ziua Mamei (mai exact 2 mai). Această zi este doar despre a ne face mama cât mai fericită posibil, pentru că avem mii de motive pentru care să-i mulțumim.

Ametist: Bijuteria minții

Ametistul este una dintre cele mai interesante pietre prețioase, diferind în multe privințe de celelalte pietre bine-cunoscute. Istoria sa este cel puțin la fel de impunătoare ca și apariția bijuteriei în sine. Rămâneți aproape pentru a ști tot ce trebuie să știți despre ametist!

Galeria de Bijuterii -
Colecția de bijuterii 2023

Alegeți din peste 2.000 de produse din colecția noastră!

ACCESEAZĂ MAGAZINUL

Livrare la domiciliu în 2 zile,
 Garanție de rambursare de 30 de zile