Comandă parfum online: Poți alege un parfum fără o mostră prealabilă

Secretele comandării online a parfumului

Există produse care nu sunt ușor de comandat online. În această categorie intră și parfumurile. Cum poți alege un parfum fără o mostră prealabilă? Rămâi atent și în acest articol (care nu este doar pentru femei) vei primi 3 sfaturi de la noi!

Metoda 1 pentru o comandă de succes:
"Experiența și rutina"

Șansele de a da greș cu alegerea unor arome cu care sunteți deja familiarizat sunt foarte mici. Descrierile noastre detaliate ale produselor vă ajută să găsiți parfumul ideal. Faceți clic pe parfumurile noastre pentru a citi din ce arome este compus fiecare parfum. 

Term and Privacy.

Metoda numărul 2:
Dezvăluirea prețului

Un aspect ușor de luat în considerare este alegerea unui parfum pe baza prețului acestuia. Deoarece parfumurile noastre conțin de obicei o reducere mare, trebuie să acordați atenție prețului inițial.Parfumurile mai scumpe conțin concentrații mai mari de arome și sunt compuse de renumiți maeștri al parfumurilor.
Cele cu prețuri mai mici sunt, de asemenea, minuni ale parfumurilor selectate individual, cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur, vă sugerăm să comandați mai multe modele la un preț mai bun și, odată ce aveți suficientă experiență, va fi mai ușor să alegeți un parfum mai scump data viitoare. ATENȚIE! Inclusiv parfumurile arăbești la prețuri mici sunt foarte puternice și persistente, și pot fi resimțite pe haine și piele chiar și după 48 de ore ! 

Term and Privacy.

A treia modalitate de comandare a parfumului:
Colegii noștri vă pot ajuta!

Acordăm o atenție deosebită pentru a vă ajuta să faceți alegerea potrivită. La sosirea fiecărui set de parfumuri, colegii noștri miros individual toate parfumurile și amestecă experiența cu descrierile oficiale emise de producător pentru a oferi o imagine și mai realistă a caracterului parfumurilor. 
În titlu, evidențiem cele două sau trei arome principale care pot fi resimțite cel mai puternic atunci când pulverizați parfumul pe piele și pe haine. Nu uitați, 2-3 pulverizări sunt suficiente pentru că sunt atât de puternice încât, dacă folosiți mai mult, vă poate da dureri de cap!

Term and Privacy.

🌟 +1 SFAT 🌟
Succes garantat
dacă în compoziție se regăsește Oud și Mosc!
Majoritatea parfumurilor noastre conțin Oud și Mosc speciale, ambele arome fiind afrodisiace! 

Oud-ul este o aromă unică din lumea parfumurilor din est, cunoscut și sub numele de aur lichid, unul dintre cele mai scumpe și mai luxoase ingrediente de parfum din lume. Mirosul de oud ... ceresc! Mirosul său cald și sofisticat este amestecat cu puțină aromă dulce, îmbogățită cu note balsamice și lemnoase. Uleiul esențial de oud este unul dintre cei mai puternici afrodisiaci!

Moscul, ușor dulce și delicat este un semn distinctiv al parfumului arăbesc. Aroma sa este moale, pudrată, asemănător pielii bebelușului. Echilibrează ingredientele notei de bază, conferind parfumului profunzime și persistență . 
Dacă un parfum conține oricare dintre ingredientele de mai sus, aproape că nu contează ce parfum comandați, veți impresiona oricum împrejurimile!

Parfumuri de Lux din Dubai

Vezi colecția completă!

CUMPĂRĂ ACUM

Comandă parfumul porivitt!

 Cu cele trei metode de mai sus, puteți comanda cu încredere un parfum online. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați, vă vom ajuta la 031/8242888 în zilele lucrătoare de la 08:00 la 16:00 sau ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro

100% satisfacție garantată

Nu putem garanta abilitățile menționate mai sus ale pietrelor prețioase, dar suntem siguri că, dacă cumpărați din magazinul nostru online Galeria de Bijuterii, veți fi satisfăcut maxim. Bijuteriile noastre din piatre prețioase sunt de înaltă calitate, extrem de valoroase și rezistente în timp..

Logo

Întrebări frecvente

Cum pot comanda?

Puteți plasa comanda pe site-ul nostru web, unde o vom procesa imediat. Adăugați produsele selectate în coș, apoi finalizați comanda după introducerea adresei de livrare.Veți primi un e-mail sau un sms care va confirma comanda. Dacă nu ați primit o astfel de confirmare, comanda dumneavoastră nu a fost finalizată, vă rugăm să contactați colegii noștri la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro

Cum pot schimba bijuteriile datorită unei probleme de dimensiune?

 Puteți solicita înlocuirea bijuteriilor în termen de 30 de zile după primirea coletului datorate unei probleme de dimensiune sau dacă vă răzgândiți.Din motive de igienă, putem înlocui doar bijuteriile care nu au fost încă purtate (în cazul unui inel, probarea nu este considerată purtare).Trimiteți înapoi produsul, indicați motivul returnării (dimensiune incorectă) pe formularul de returnare și specificați dimensiunea dorită în secțiunea de comentarii.Vom schimba bijuteriile și le vom livra gratuit cu serviciul de curierat Cargus sau FAN Curier

Pot comanda telefonic?

Da,vă puteți plasa comanda prin telefon. Colegii noștri sunt bucuroși să vă ajute să alegeți o dimensiune la bijuterii și să vă ofere informații despre aromele parfumurilor sau alte produse. Vă așteptăm apelul la numărul de telefon 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro 

Cum pot urmări comanda mea?

Dacă doriți să aflați informații cu privire la locația coletului dumneavoastră, puteți contacta serviciul de curierat la 021 9336(FAN Curier)/ 0219330 (CARGUS) sau introduceți numărul de urmărire a coletului după deschiderea următorelor linkuri în funcție de firma la care vă este predat coletul: https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/ (FAN Curier) sau https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx (CARGUS)  

Fiecare bijuterie vine cu un certificat de autenticitate?

Toate bijuteriile noastre din piatră prețioasă vin cu un card de autenticitate care certifică numărul de carate, locul de origine și dimensiunea pietrei prețioase. Pentru cristalele de zirconiu cubice și bijuteriile cu perle reale, nu este posibil să se solicite un card de certificare de la autorități, deoarece numai pietrele prețioase și semiprețioase pot fi licențiate oficial.

Cum pot plăti produsul comandat?

Momentan singura modalitate de plată este cea în numerar, în siguranță la curier,la momentul primirii comenzii

Ce dimensiune are piatra în bijuterii?

Fiecare dintre bijuteriile noastre conțin pietre diferite de diferite dimensiuni. Vă indicăm cu precizie numărul de carate și greutatea bijuteriilor pe în descrierea produsului, unde veți găsi fotografii și în multe cazuri, recomandări cu privire la bijuterii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relatii cu clienți prin telefon sau e-mail. Vă stăm la dispoziție.

Pot anula comanda mea?

Puteți anula comanda fără justificare la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne puteți scrie la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro.Mulți doresc doar întârzierea comenzii, în loc de anularea acesteia.Puteți solicita o întârziere de până la 30 de zile..  

Aș dori să îmi programez comanda pe mai târziu

Dacă nu programați data livrării coletului, acesta vă va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Dacă doriți să programați livrarea, selectați data pe pagina din Cosul de cumpărături, înainte de a introduce adresa de expediere sau introduceți în caseta de Comentarii când vi se va cere. Dacă, după plasarea comenzii, decideți să solicitați coletul mai târziu, vă rugăm să ne anunțați colegii la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro

Am primit un e-mail că pachetul meu este pe drum, totuși la FAN courier sau Cargus este scris că pachetul nu a fost încă predat.

Produsele dumneavoastră vor fi ambalate imediat după finalizarea comenzii și apoi predate serviciului de curierat și vă vom trimite o notificare prin e-mail cu datele de urmărire. Pachetul va apărea în sistemul FAN curier sau Cargus doar după câteva ore. Dacă totuși nu vedeți pachetul pe pagina de urmărire a FAN Curier sau CARGUS a doua zi după notificarea prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la 031/8242000

WITCHER 3
ACCESORII

EȘARFE 100% CASMIR

Eșarfe și accesorii autentice din cașmir de capră de înaltă calitate, gamă largă de eșarfe de mătase
Reducere de 60-70%!

BATTLEFIELD 1
PARFUMURI ARĂBEȘTI

PARFUMURI

Mirosuri durabile, irezistibile timp de 48 de ore. 100 ml apă de parfum pentru femei și bărbați parfumuri cu -70% reducere!

ASSASSIN’S CREED
BIJUTERII DE LUX

ARGINT SI AUR

Sute de bijuterii din piatră prețioasă! Certificat pentru toate pietrele prețioase 🤲🏼 Plata în numerar la livrare în condiții de siguranță în termen de 2 zile lucrătoare.

WATCH DOGS 2
COLECȚIA GAURA PEARLS

PERLE ADEVĂRATE

Eleganță rafinată, calitate perfectă. Bijuterii naturale cu perle pentru a vă accentua feminitatea, frumusețea și farmecul!