Atrage dragostea cu pietre norocoase în 2021

Piatra dragostei și pasiunii

Granatul

Este exploatat în multe culori, iar nuanțele de visiniu închis, violet și verde vibrant sunt cele mai populare pentru pietrele prețioase din bijuterii. Datorită culorii sale roșii, este numită și piatra iubirii, mulți spunând că stimulează libidoul atât al femeilor, cât și al bărbaților!


Granatul este puternic asociat cu energiile creative și sexuale, dizolvă inhibițiile și îi conferă proprietarului o intimitate și încredere în sine mai puternice și mai complete.. 


  Află cum te poate influența în mod pozitiv granatul!   

image

Efectul granatului asupra sufletului


Mulți jură că stimulează libidoul femeilor și bărbaților, crescând dorința de iubire. Dizolvă inhibițiile, întărește încrederea în sine, crește rezistența, atașamentul și vitalitatea. Ajută la stabilirea contactului, facilitând crearea relațiilor. 


Este util dacă obiectivul este să atragi o nouă iubire sau să te apropii de partenerul tău existent. 


Experții spirituali spun că o bijuterie cu granat își protejează proprietarul de energiile proaste și ține coșmarurile departe.


Mai este numită „Piatra Călătorilor” datorită capacității sale defensive.  

image

 Efectele granatului asupra corpului


 Efectul pozitiv al granatului asupra corpului este cunoscut de mult. Se spune că este potrivit pentru tratamentul durerilor de cap, ameliorând simptomele migrenelor. A fost folosit de mult timp ca un remediu natural alternativ pentru durerile de cap.


Efectul întăritor al bijuteriilor cu granate regenerează corpul, curăță sângele, stimulează metabolismul. De asemenea, are efecte benefice asupra plămânilor, inimii și ficatului. 


Întărește sistemul imunitar, susține regenerarea celulară. 

  

Ameliorează simptomele depresiei, anxietatății și fricii. *

image

Povestea

Granatului


Biblia menționează, de asemenea cu privire la versiunea ei norocoasă, roșu intens fiind culoarea cunoscută din cele mai vechi timpuri. Războinicii medievali au așezat bucăți de granate în scuturile lor și în mânerele săbiilor pentru a-i proteja de răni în lupte și de spiritele dăunătoare. 


Granatul poate fi găsit și pe cele 9 lanțuri suspendate (pendilia) ale Sfintei Coroane maghiare.


De asemenea, a fost folosit pentru un motiv bine întemeiat în stemele, bijuteriile, coroanele și coafurile familiilor nobile și regale.
Potrivit vechilor egipteni, acesta oferă energie fertilității.

image

Granatul și fabricarea

bijuteriilor  


Datorită proprietăților sale excelente, aurul este una dintre cele mai populare materii prime pentru fabricarea bijuteriilor. Astăzi, bijuteriile din aur și argint sunt unele dintre cele mai populare materii datorită valorii excelente, varietății de culori și durabilității.


Denumirea de granat provine din cuvântul latin granum, care înseamnă sămânță.  

  

Extrem de durabil, granatul este unul dintre cele mai dure minerale de pe scara de duritate Mohs de 6,5-7,5. Densitate: 3,5-4,3 g/cm³     


 În 2016, i s-a acordat titlul de „Mineralul anului”.

Nu doar că este cunoscut pentru efectele sale vindecătoare, dar este și una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare pietre prețioase..   

100% satisfactie garantată

Nu putem garanta abilitățile menționate mai sus ale pietrelor prețioase, dar suntem siguri că dacă cumpărați din magazinul online Galeria de Bijuterii veți fi maxim satisfăcuți.  Bijuteriile noastre cu pietre prețioase sunt de înaltă calitate, extrem de valoroase și rezistente în timp.   

*Afirmațiile declarate se bazează pe anumite surse derivate din credințe istorice și populare și nu ar trebui interpretate ca sfaturi cu privire la sănătate.

Logo

Întrebări frecvente  

Cum pot comanda?

Puteți plasa comanda pe site-ul nostru web, unde o vom procesa imediat. Adăugați produsele selectate în coș, apoi finalizați comanda după introducerea adresei de livrare.Veți primi un e-mail sau un sms care va confirma comanda. Dacă nu ați primit o astfel de confirmare, comanda dumneavoastră nu a fost finalizată, vă rugăm să contactați colegii noștri la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro

Cum pot schimba bijuteriile datorită unei probleme de dimensiune?

Puteți solicita înlocuirea bijuteriilor în termen de 30 de zile după primirea coletului datorate unei probleme de dimensiune sau dacă vă răzgândiți.Din motive de igienă, putem înlocui doar bijuteriile care nu au fost încă purtate (în cazul unui inel, probarea nu este considerată purtare).Trimiteți înapoi produsul, indicați motivul returnării (dimensiune incorectă) pe formularul de returnare și specificați dimensiunea dorită în secțiunea de comentarii.Vom schimba bijuteriile și le vom livra gratuit cu serviciul de curierat Cargus sau FAN Curier

Pot comanda telefonic?

Da,vă puteți plasa comanda prin telefon. Colegii noștri sunt bucuroși să vă ajute să alegeți o dimensiune la bijuterii și să vă ofere informații despre aromele parfumurilor sau alte produse. Vă așteptăm apelul la numărul de telefon 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro 

Cum pot urmări comanda mea?

Dacă doriți să aflați informații cu privire la locația coletului dumneavoastră, puteți contacta serviciul de curierat la 021 9336(FAN Curier)/ 0219330 (CARGUS) sau introduceți numărul de urmărire a coletului după deschiderea următorelor linkuri în funcție de firma la care vă este predat coletul: https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/ (FAN Curier) sau https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx (CARGUS)  

Fiecare bijuterie vine cu un certificat de autenticitate?

Toate bijuteriile noastre din piatră prețioasă vin cu un card de autenticitate care certifică numărul de carate, locul de origine și dimensiunea pietrei prețioase. Pentru cristalele de zirconiu cubice și bijuteriile cu perle reale, nu este posibil să se solicite un card de certificare de la autorități, deoarece numai pietrele prețioase și semiprețioase pot fi licențiate oficial.

Cum pot plăti produsul comandat?

Momentan singura modalitate de plată este cea în numerar, în siguranță la curier,la momentul primirii comenzii   

Ce dimensiune are piatra în bijuterii?

Fiecare dintre bijuteriile noastre conțin pietre diferite de diferite dimensiuni. Vă indicăm cu precizie numărul de carate și greutatea bijuteriilor pe în descrierea produsului, unde veți găsi fotografii și în multe cazuri, recomandări cu privire la bijuterii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relatii cu clienți prin telefon sau e-mail. Vă stăm la dispoziție. 

Pot anula comanda mea?

Puteți anula comanda fără justificare la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne puteți scrie la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro.Mulți doresc doar întârzierea comenzii, în loc de anularea acesteia.Puteți solicita o întârziere de până la 30 de zile.

Aș dori să îmi programez comanda pe mai târziu

Dacă nu programați data livrării coletului, acesta vă va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Dacă doriți să programați livrarea, selectați data pe pagina din Cosul de cumpărături, înainte de a introduce adresa de expediere sau introduceți în caseta de Comentarii când vi se va cere. Dacă, după plasarea comenzii, decideți să solicitați coletul mai târziu, vă rugăm să ne anunțați colegii la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro

Am primit un e-mail că pachetul meu este pe drum, totuși la FAN courier sau Cargus este scris că pachetul nu a fost încă predat.

Produsele dumneavoastră vor fi ambalate imediat după finalizarea comenzii și apoi predate serviciului de curierat și vă vom trimite o notificare prin e-mail cu datele de urmărire. Pachetul va apărea în sistemul FAN curier sau Cargus doar după câteva ore. Dacă totuși nu vedeți pachetul pe pagina de urmărire a FAN Curier sau CARGUS a doua zi după notificarea prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la 031/8242000

WITCHER 3
ACCESORII

EȘARFE 100% CASMIR

Eșarfe și accesorii autentice din cașmir de capră de înaltă calitate, gamă largă de eșarfe de mătase
Reducere de 60-70%!

BATTLEFIELD 1
PARFUMURI ARĂBEȘTI

PARFUMURI

Mirosuri durabile, irezistibile timp de 48 de ore. 100 ml apă de parfum pentru femei și bărbați parfumuri cu -70% reducere!

ASSASSIN’S CREED
BIJUTERII DE LUX

ARGINT SI AUR

Sute de bijuterii din piatră prețioasă! Certificat pentru toate pietrele prețioase 🤲🏼 Plata în numerar la livrare în condiții de siguranță în termen de 2 zile lucrătoare.

WATCH DOGS 2
COLECȚIA GAURA PEARLS

PERLE ADEVĂRATE

Eleganță rafinată, calitate perfectă. Bijuterii naturale cu perle pentru a vă accentua feminitatea, frumusețea și farmecul!