Lasă norocul să fie de partea ta!

Galeria de Bijuterii

Pietre norocoase în 2021  


Se întâmplă în viață să simțim că lucrurile nu merg atât de bine și ne-am dori puțin noroc suplimentar pentru a obține ceea ce ne dorim. Oamenii s-au bazat de secole pe puterea specială a pietrelor prețioase și a talismanelor și capacitatea lor de a ne influența viața. 

Mulți oameni caută pietre vindecătoare conform horoscopului și bijuterii din pietre prețioase, în special cele norocoase.
 
Dar care piatră prețioasă este cea mai potrivită? 

Aceasta este întrebare pusă cel mai frecvent de către clienții noșstri. Majoritatea oamenilor doresc să știe care sunt pietrele care atrag norocul, care îi pot ajuta să câștige mai mulți bani, să atragă iubirea, sau au un efect pozitiv asupra bunăstării lor generale.  

Am selectat pentru tine cele mai renumite 3 pietre prețioase care oferă energii speciale, astfel încât vei putea cu ușurință să decizi de care ai cea mai mare nevoie!
image

 1. Bijuterii cu Citrin: pentru noroc


Cunoscută sub numele de „Piatra comercianților norocoși”, citrinul este foarte util în crearea evenimentelor norocoase, mai ales când vine vorba de bani și afaceri.  Citrinul transmite energie, poate inversa ghinionul și aduce în schimb norocul. Culoarea sa este galbenă și, la fel ca soarele, energia ei dă viață ideilor creative care duc la succes și bogăție.


Această bijuterie poate inspira idei noi, vă poate deschide oportunități la care nu v-ați fi gândit și care ar putea face ca banii să fie atrași mai ușor..

  

Se crede că oricine este aproape de bijuteriile cu citrin va veni cu modalități inovatoare și inteligente de a aduce abundența în viața lor mai repede. Te simți mai generos față de ceilalți când porți bijuterii cu citrin și îți dai seama că atunci când dai, primești și tu în schimb!


Purtați un inel cu citrin sau un pandantiv cu citrin pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele mai ușor! Se spune că oricine poartă cercei cu citrin poate auzi mai ușor o bună oportunitate financiară.

image

2.  Bijuterii cu Peridot: Pentru avere


Din motive întemeiate, peridotul este numit Piatra Banilor. De asemenea, poate avea un efect benefic asupra voinței și vitalității, ajutându-ne să ne atingem obiectivele mai ușor.


 Se crede că purifică gândurile necesare pentru a crea bani și bogăție și ne ajută să luăm decizii bune care să ducă la abundență financiară.Întărește încrederea, precum și determinarea. Dacă ați adunat curajul de a face ceva de mult timp, peridotul este piatra norocoasă pentru tine!


Cerceii cu peridot și inelul cu peridot sunt considerate a fi cele mai eficiente, deoarece puteți vedea piatra cu ochii în fiecare zi, ceea ce vă amintește să nu vă pierdeți obiectivul și să vă păstrați conștiința limpede.


Dacă doriți să abordați lumea banilor și a securității financiare mai repede și mai decisiv, este timpul să vă îmbogățiți colecția cu o bijuterie cu piatră peridot!

image

 3.  Ametist: pentru o viață mai bună


Este cunoscut drept una dintre cele mai norocoase pietre prețioase cu scop general. Ametistul poate aduce armonie și echilibru chiar în cele mai dificile situații de viață. 


Dacă simți că ești adesea ghinionist, acum este momentul să obții orice piatră norocoasă cu ametist brut sau lustruit.

Se consideră că nuanțele violet închis au un efect mai puternic.


Poate juca un rol esențial în a câștiga mai multă bogăție, a inversa cursul evenimentelor și de a aduce o perioadă fericită în viața ta.


Dacă aveți probleme la locul de muncă sau la școală, purtați ametist în timp ce studiați sau susțineți un examen, deoarece întărește cunoștințele străvechi adânc înrădăcinate și capacitatea de rezolvare a problemelor cu care vă confruntați.


Cel mai adesea este purtat ca talisman, pandantiv sau colier, dar este recomandat și ca inel cu ametist  și piatră prețioasă pentru cercei cu ametist.

100% satisfacție garantată

Nu putem garanta abilitățile menționate mai sus ale pietrelor prețioase, dar suntem siguri că, dacă cumpărați din magazinul nostru online Galeria de Bijuterii, veți fi satisfăcut maxim. Bijuteriile noastre din piatre prețioase sunt de înaltă calitate, extrem de valoroase și rezistente în timp..

Logo

Bijuterii cu Citrin de la 100 Lei

Inele de argint, cercei, pandantive, brățări și coliere cu o reducere imensă la început de an!

Bijuterii Peridot de la 74 Lei

Inele de argint, cercei, pandantive, brățări și coliere cu o reducere imensă la început de an!

Bijuterii cu Ametist de la 62 Lei

Inele de argint, cercei, pandantive, brățări și coliere cu o reducere imensă la început de an!

Întrebări frecvente

Cum pot comanda?

Puteți plasa comanda pe site-ul nostru web, unde o vom procesa imediat. Adăugați produsele selectate în coș, apoi finalizați comanda după introducerea adresei de livrare.Veți primi un e-mail sau un sms care va confirma comanda. Dacă nu ați primit o astfel de confirmare, comanda dumneavoastră nu a fost finalizată, vă rugăm să contactați colegii noștri la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro

Cum pot schimba bijuteriile datorită unei probleme de dimensiune?

 Puteți solicita înlocuirea bijuteriilor în termen de 30 de zile după primirea coletului datorate unei probleme de dimensiune sau dacă vă răzgândiți.Din motive de igienă, putem înlocui doar bijuteriile care nu au fost încă purtate (în cazul unui inel, probarea nu este considerată purtare).Trimiteți înapoi produsul, indicați motivul returnării (dimensiune incorectă) pe formularul de returnare și specificați dimensiunea dorită în secțiunea de comentarii.Vom schimba bijuteriile și le vom livra gratuit cu serviciul de curierat Cargus sau FAN Curier

Pot comanda telefonic?

Da,vă puteți plasa comanda prin telefon. Colegii noștri sunt bucuroși să vă ajute să alegeți o dimensiune la bijuterii și să vă ofere informații despre aromele parfumurilor sau alte produse. Vă așteptăm apelul la numărul de telefon 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne scrieți la următoarea adresă de e-mail:info@galeriadebijuterii.ro 

Cum pot urmări comanda mea?

Dacă doriți să aflați informații cu privire la locația coletului dumneavoastră, puteți contacta serviciul de curierat la 021 9336(FAN Curier)/ 0219330 (CARGUS) sau introduceți numărul de urmărire a coletului după deschiderea următorelor linkuri în funcție de firma la care vă este predat coletul: https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/ (FAN Curier) sau https://app.urgentcargus.ro/Private/Tracking.aspx (CARGUS)  

Fiecare bijuterie vine cu un certificat de autenticitate?

Toate bijuteriile noastre din piatră prețioasă vin cu un card de autenticitate care certifică numărul de carate, locul de origine și dimensiunea pietrei prețioase. Pentru cristalele de zirconiu cubice și bijuteriile cu perle reale, nu este posibil să se solicite un card de certificare de la autorități, deoarece numai pietrele prețioase și semiprețioase pot fi licențiate oficial.

Cum pot plăti produsul comandat?

Momentan singura modalitate de plată este cea în numerar, în siguranță la curier,la momentul primirii comenzii

Ce dimensiune are piatra în bijuterii?

Fiecare dintre bijuteriile noastre conțin pietre diferite de diferite dimensiuni. Vă indicăm cu precizie numărul de carate și greutatea bijuteriilor pe în descrierea produsului, unde veți găsi fotografii și în multe cazuri, recomandări cu privire la bijuterii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relatii cu clienți prin telefon sau e-mail. Vă stăm la dispoziție.

Pot anula comanda mea?

Puteți anula comanda fără justificare la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00-16.00 sau ne puteți scrie la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro.Mulți doresc doar întârzierea comenzii, în loc de anularea acesteia.Puteți solicita o întârziere de până la 30 de zile..  

Aș dori să îmi programez comanda pe mai târziu

Dacă nu programați data livrării coletului, acesta vă va fi livrat în termen de 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Dacă doriți să programați livrarea, selectați data pe pagina din Cosul de cumpărături, înainte de a introduce adresa de expediere sau introduceți în caseta de Comentarii când vi se va cere. Dacă, după plasarea comenzii, decideți să solicitați coletul mai târziu, vă rugăm să ne anunțați colegii la 031/8242000 în zilele lucrătoare între orele 08.00 și 16.00 sau să ne scrieți la următoarea adresă de e-mail: info@galeriadebijuterii.ro

Am primit un e-mail că pachetul meu este pe drum, totuși la FAN courier sau Cargus este scris că pachetul nu a fost încă predat.

Produsele dumneavoastră vor fi ambalate imediat după finalizarea comenzii și apoi predate serviciului de curierat și vă vom trimite o notificare prin e-mail cu datele de urmărire. Pachetul va apărea în sistemul FAN curier sau Cargus doar după câteva ore. Dacă totuși nu vedeți pachetul pe pagina de urmărire a FAN Curier sau CARGUS a doua zi după notificarea prin e-mail, vă rugăm să ne contactați la 031/8242000

WITCHER 3
ACCESORII

EȘARFE 100% CASMIR

Eșarfe și accesorii autentice din cașmir de capră de înaltă calitate, gamă largă de eșarfe de mătase
Reducere de 60-70%!

BATTLEFIELD 1
PARFUMURI ARĂBEȘTI

PARFUMURI

Mirosuri durabile, irezistibile timp de 48 de ore. 100 ml apă de parfum pentru femei și bărbați parfumuri cu -70% reducere!

ASSASSIN’S CREED
BIJUTERII DE LUX

ARGINT SI AUR

Sute de bijuterii din piatră prețioasă! Certificat pentru toate pietrele prețioase 🤲🏼 Plata în numerar la livrare în condiții de siguranță în termen de 2 zile lucrătoare.

WATCH DOGS 2
COLECȚIA GAURA PEARLS

PERLE ADEVĂRATE

Eleganță rafinată, calitate perfectă. Bijuterii naturale cu perle pentru a vă accentua feminitatea, frumusețea și farmecul!